Δέλλας: «Σημείο κλειδί ο τραυματισμός του Μάζουρεκ»

Στον καθοριστικό τραυματισμό του Μάζουρεκ στάθηκε ο τεχνικός του Παναιτωλικού Τραϊανός Δέλλας μετά την ήττα από τον Απόλλωνα Σμύρνης με 2-1, ενώ μεταξύ άλλων τόνισε ότι «η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει»

Αναλυτικά οι δηλώσεις του 42χρονου τεχνικού του Παναιτωλικού στην συνέντευξη Τύπου:

«Ηρθαμε να διεκδικήσουμε την νίκη. Μπήκαμε πολύ καλά στο παιχνίδι και είχαμε μια καλή ευκαιρία να προηγηθούμε στο σκορ. Το παιχνίδι είχε δύο σημεία κλειδιά.Το πρώτο είναι ο τραυματισμός του Μάζουρεκ, ενώ το δεύτερο είναι το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος του ημιχρόνου.
Μετά το δεύτερο γκολ του Απόλλωνα δείξαμε κάποια καλά στοιχεία, παίξαμε καλύτερα, αλλά κάναμε πολλά λάθη στο κέντρο. Καταφέραμε να μειώσουμε σε 2-1, αλλά στο τέλος δεν παίχτηκε ποδόσφαιρο καθώς έγιναν πολλές καθυστερήσεις και υπήρξαν πολλοί τραυματισμοί».

Για το εάν το αποτέλεσμα αυτό θέτει τον Παναιτωλικό εκτός Ευρώπης: «Για εμάς δεν αλλάζει κάτι. Δεν θέσαμε ποτέ κάποιο στόχο. Έχουμε μια ομάδα νεανική. Κοιτάζουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα προσπαθήσουμε στα τελευταία παιχνίδια να αξιολογήσουμε το ρόστερ, λόγω των πολλών τραυματισμών που έχουμε αλλά και των τιμωριών. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει».

Για το ότι δεν κατάφερε η ομάδα να διαχειριστεί την πίεση του αγώνα: «Δεν νομίζω ότι υπάρχει ψυχολογικό θέμα στην ομάδα. Προσπαθούμε να παίξουμε ποδόσφαιρο. Βάζουμε την μπάλα κάτω και για αυτό κάνουμε και λάθη»

Για τον τραυματισμό του Μάζουρεκ: «Ο Μάζουρεκ είναι ένας παίκτης κλειδί για εμάς. Όταν έχεις καταστρώσει ένα πλάνο και βγαίνει από το παιχνίδι ο καλύτερος σου παίκτης, τότε χρειάζεσαι χρόνο προκειμένου να αλλάξεις το πλάνο σου».