«Νταής» φυγόποινος συνελήφθη στο Αγρίνιο

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν τυχαία έλεγχο στον 50χρονο, διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου

Στην… διαπραγμάτευσή του με τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου θα κριθεί αν θα οδηγηθεί σε σωφρονιστικό κατάστημα για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί για πρόκληση σωματικών βλαβών και κλοπές, ένας 50χρονος «νταής» που συνελήφθη στην πόλη.

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας που έκαναν τυχαία έλεγχο στον 50χρονο, διαπίστωσαν ότι ήταν φυγόποινος και σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αγρινίου, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 28 μηνών. Έτσι, τον συνέλαβαν και περιμένουν την εισαγγελική απόφαση σχετικά με την εξαγορά της ποινής.

*** Διπλή σύλληψη φυγόποινων έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας στη Λευκάδα. Πρώτα συνέλαβαν έναν 38χρονο Πακιστανό σε βάρος του  οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας και στη συνέχεια έναν 43χρονο Έλληνα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν δύο καταδικαστικές αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λευκάδας.