Ηρθε η υπηρεσία Vodafone Super WiFi: Για να μην ψάχνεις σε ποια ακριβώς γωνιά του σπιτιού πιάνει καλά το Ιντερνετ…

Βρήκες επιτέλους την δουλειά των ονείρων σου και θα μπορείς να την κάνεις από το σπίτι σου μέσω του υπολογιστή σου. Όλα υπέροχα σκέφτεσαι και ετοιμάζεις το νέο σου γραφείο. Στήνεις τον νέο σου υπολογιστή, αγοράζεις τα gadgetάκια που ήθελες πάντα να αποκτήσεις και… ξεκινάς.

Όλα υπέροχα, ξανασκέφτεσαι, αλλά μόλις ανοίγεις τον υπολογιστή, διαπιστώνεις ότι δεν έχεις internet.

Πανικός! Πώς θα δουλέψεις; Η πρώτη σου σκέψη είναι να μεταφέρεις τον υπολογιστή σε άλλο δωμάτιο κοντά στο router μήπως τελικά αυτό είναι το πρόβλημα. Αλλά δεν θα ξεσπιτωθείς κιόλας!

Η λύση είναι μία. Η Vodafone, είναι πάντα δίπλα σου για να σου προσφέρει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου με λύσεις ειδικά προσαρμοσμένες στις δικές σου ανάγκες.

Μάλιστα, με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi, ειδικός της Ομάδας Ιnternet επισκέπτεται το σπίτι σου, διερευνά τις ανάγκες σου και σου εξασφαλίζει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου με τελευταίας τεχνολογίας λύσεις προσφέροντας παράλληλα και 12μηνη εγγύηση ποιότητας υπηρεσίας.

Ο πανικός όμως επιστρέφει. Πόσο θα χρειαστεί η ομάδα Internet για να σου εξασφαλίσει δυνατό WiFi που θα πιάνει σε κάθε γωνιά του σπιτιού; Μήπως δεν θα μπορέσεις να αρχίσεις άμεσα τη δουλειά σου; Και το σπίτι; Σε τι κατάσταση θα σου το αφήσουν; Δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Οι επαγγελματίες της ομάδας Internet θα ολοκληρώσουν τη δουλειά τους σύντομα και το WiFi σου θα τρέχει με… χίλια σε κάθε γωνιά του σπιτιού.

Δείτε αναλυτικά τια προσφερόμενα πακέτα για το Vodafone Super WiFi

Κάθε σπίτι είναι διαφορετικό και κάθε WiFi ανάγκη ξεχωριστή. 
Γι’ αυτό σου προφέρουμε το Vodafone Super WiFi!

 

Με την υπηρεσία Vodafone Super WiFi ο ειδικός της Ομάδας Ιnternet έρχεται στο σπίτι σου, διερευνά τις ανάγκες σου και σου εξασφαλίζει δυνατό WiFi σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου με λύσεις προσαρμοσμένες σε αυτές!

 

 

Vodafone Super Wifi

Start
Μόνο με 2,5€/μήνα *

Περιλαμβάνει επίσκεψη από τον ειδικό της Ομάδας Ιnternet για επισκόπηση χώρου και WiFi αναγκών με στόχο την πρόταση και εγκατάστασης λύσης προσαρμοσμένης στις ανάγκες σου. Επιπλέον περιλαμβάνει προμήθεια & εγκατάσταση 1 συσκευής WiFi Extender TP-Link RE305

Vodafone Super Wifi

Plus
Μόνο με 3,6€/μήνα *

Περιλαμβάνει επίσκεψη από τον ειδικό της Ομάδας Ιnternet για επισκόπηση χώρου και WiFi αναγκών με στόχο την πρόταση και εγκατάστασης λύσης προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας. Επιπλέον περιλαμβάνει προμήθεια & εγκατάσταση 2 συσκευών WiFi Extender TP-Link RE305

Vodafone Super Wifi

Ultra
Μόνο με 10,3€/μήνα *

Περιλαμβάνει επίσκεψη από τον ειδικό της Ομάδας Ιnternet για επισκόπηση χώρου και WiFi αναγκών με στόχο την πρόταση και εγκατάστασης λύσης προσαρμοσμένης στις ανάγκες σας. Επιπλέον περιλαμβάνει προμήθεια & εγκατάσταση της συσκευής TP-Link Deco M5 WiFi

Με το Vodafone Super WiFi σου προσφέρουμε 12μηνη εγγύηση καλής ποιότητας υπηρεσίας*