Συνάντηση με τον βουλευτή Αιτωλ/νιας κ. Κωνσταντόπουλο Δ.

Αντιπροσωπία της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλ/νιας (Ε.Σ.ΠΕ.ΑΙΤ.) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λεμονιά Απόστολο, τον  Γ.Γραμματέα Παπασταύρο Κων/νο και τον Αναπλ. Γ.Γραμματέα Παιταρίδη Αλέξανδρο συναντήθηκε με τον Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κο Κωνσταντόπουλο Δημητριο.

Η συνάντηση διεξήχθη σε άριστο κλίμα με τις δύο πλευρές να έχουν το χρόνο και την διάθεση για επικοδομιτικό διάλογο.

Αρχικά συζητήθηκαν γενικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Περιφέρεια και αναλύθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις που αφορούν τον θεσμό της συλλογικής εκπροσώπησης των στρατιωτικών.

Εν συνεχεία ο Πρόεδρος της Ένωσης παρέδωσε ενημερωτικό υπόμνημα με τα κυριότερα θέματα που ταλανίζουν τους στρατιωτικούς της περιοχής και όχι μόνο. Αξίζει να σημειωθεί ότι δόθηκε μεγάλη έμφαση στο θέμα της χρέωσης των Διοδίων στα στελέχη που χρησιμοποιούν τόσο την υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου, όσο και την Ιονία Οδό προκειμένου να φτάσουν γρήγορα και με ασφάλεια στην Μονάδα τους.

Στο τέλος της συζήτησης ο κ. Κωνσταντόπουλος ανέφερε ότι όλα τα θέματα που περιλαμβάνονται στοενημερωτικό υπόμνημα είναι δίκαια, υποσχέθηκε ότι θα σταθεί αρωγός των προσπαθειών μας καιδόθηκαν διαβεβαιώσεις για την άμεση προώθηση του θέματος των Διοδίων.