Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρεβεζας κ.Ιωάννου Στράτο

Την Τετάρτη 7 Μαρτίου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μεταξύ της Ένωσης (ΕΣΠΑΙΤ) αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λεμονιά Απόστολο, τον Γ.Γραμματέα Παπασταύρο Κων/νο και τον Αντιπρόεδρο Τσάκαλο Κων/νο με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Ιωάννου Στράτο στα Γραφεία της περιφέρειας Ηπείρου στην Πρέβεζα προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των Διοδίων της υποθαλάσσιας σήραγγας Ακτίου.

Αντιπροσωπία της Ένωσης αποτελούμενη από τον Πρόεδρο Λεμονιά Απόστολο, τον Γ.Γραμματέα Παπασταύρο Κων/νο και τον Αναπλ. Γ.Γραμματέα Παιταρίδη Αλέξανδρο συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Ιωάννου Στράτο προκειμένου να συζητηθεί το θέμα των Διοδίων στην υποθαλάσσια σήραγγα Ακτίου.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης ανέλυσε τις πτυχές του προβλήματος και επισήμανε ότι η πολιτική χρέωσης στα Διόδια θα πρέπει να είναι διαφορετική τόσο για τους στρατιωτικούς, όσο και για άλλες κοινωνικές ομάδες όταν αποδεδειγμένα απαιτείται η διέλευση από την υποθαλάσσια σήραγγα για να μεταβούν στο χώρο εργασίας τους.

Ο κ. Ιωάννου πρόσθεσε ότι αποτελεί άμεση ανάγκη να τροποποιηθεί το υφιστάμενο νομοθετικό πλαίσιο, ώστε να συμπεριληφθεί, σε μελλοντικό διαγωνισμό για την παραχώρηση των Διοδίων σε ιδιωτική εταιρεία. Τέλος δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι θα υπάρχει συνεχής επαφή και από κοινού προσπάθεια για την επίλυση του θέματος.

Το Δ.Σ της ΕΣΠΕΑΙΤ ευχαριστεί θερμά τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας κ. Ιωάννου Στράτο για την συνάντηση και τον ουσιαστικό διάλογο που υπήρξε.